Bestellen & aanmelden

Kleurplaten Kinder Teikenwedstrijd

Teikenwedstrijd 2

Kinder Teikenwedstrijd
Wil je plakken, kleuren of knutselen? Voor kinderen t/m 12 jaar organiseren De Tempeleers ook dit jaar weer een “Kinder Teikenwedstrijd”. Maak zelf een mooie tekening of kunstwerkje over carnaval of gebruik een van de kleurplaten die je op deze pagina kunt downloaden en maak kans op een van de leuke prijzen.

Hoe kun je meedoen?
Maak een foto van je kleurplaat of tekening en stuur deze uiterlijk 11 februari 2022 per e-mail naar teikenwedstrijd@tempeleers.nl. Vermeld daarbij je naam, je leeftijd en het telefoonnummer van een van je ouders/verzorgers.

Niet noodzakelijk om mee te doen, maar wel leuk: deel je foto ook op Facebook en Instagram en plaats daarbij de hashtag #veerzienvastelaovend.

Hoe werkt de wedstrijd?
De ingezonden foto’s worden in een fotoalbum geplaatst op www.tempeleers.nl, zodat iedereen elkaars ‘creaties’ kan bewonderen. Uit alle inzendingen stelt een geheime commissie van de Tempeleers een top drie samen. De uitslag wordt 24 februari 2023 bekend gemaakt en de prijzen worden dezelfde dag uitgedeeld. Hierover krijgen de winnaars bericht.

Bijzonderheden: Het formaat van de kleurplaat of zelf gemaakte tekening mag maximaal A4 (29,7 x 21 cm.) zijn.

Vragen?
Stuur dan een e-mail naar teikenwedstrijd@tempeleers.nl ter attentie van Tempeleer Huub Stevens.

Kleurplaten:

De Clown

D'n Toeker & de Komponis

Kleurplaat gemaak door Jasmijn

Kleurplaat gemaak door Roxanne

Kleurplaat gemaak door M Signet

 

U kunt hier de ingezonden tekeningen bekijken.