Sponsoren

Sponsormogelijkheden

De aanloop naar en de Carnavalsdagen zelf staan bol van cultuur en traditie. Denk aan het uitroepen van ‘Zienen Hoegen Hoeglöstegheid’ en de grote ‘Boonte Störrem’, maar ook aan het ‘Groet Kinderfies’ of de carnavalsexpositie van Maastrichtse scholen in het AZM. Al deze evenementen worden georganiseerd door een groep van meer dan 150 vrijwilligers die zich graag inzetten voor de Maastrichtse Vastelaovend.  

Ons motto is het verbinden van ‘Plezeer & Sjariteit’ door en voor alle mensen in Maastricht, met speciale aandacht voor de jeugd en onze ouderen. De Tempeleers ontvangen geen subsidies. Om de activiteiten en evenementen te kunnen organiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren en donateurs.  

Wij zijn dan ook steeds op zoek naar die sponsoren en donateurs die het belang van de ‘Mestreechter Vastelaovend’ met ons onderstrepen. Voor onze sponsoren en partners hebben wij een pakket aan mogelijkheden samengesteld, waarmee de ‘Mestreechter Vastelaovend’ ondersteund wordt. Dat kan bijvoorbeeld zijn door middel van de afname van een mooi tableau met een afbeelding van Chrit Rousseau. Ook kunt u in dit kader diverse feestavonden bezoeken, waarmee u het nuttige met het aangename combineert!  

Interesse? 
Neem dan contact op met Guido Quaden (g.quaden@tempeleers.nl).