Word Maastrichter Vastelaovendsvrund

Welkom op de site van Stadsvastelaovendsvereineging De Tempeleers! Om ons te steunen kunt u Vrund vaan de Vastelaovend of Vrund vaan de Mommezij worden. Dat kan al vanaf € 3,33 per maand!

Aanmelden

Komende evenementen

Geen aangekondigde evenementen

Alle evenementen

Laatste nieuws

Same veur Sjariteit

22 september 2020

Coronavirus 1584278198

Steeds vaker vragen Maastrichtenaren en carnavalsvierders wat er gaat gebeuren met carnaval 2021 in deze corona-tijd. De De SMV (Samewèrkende Mestreechter Vastelaovendsvereineginge) en de Keemeleers buigen zich, in samenspraak met Horeca ...

Lees meer

Tempeleers zoeken Stadsprins 2021

28 augustus 2020

Prinsoetrope

Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers gaat op zoek naar een stadsprins voor 2021. Want de vereniging wil, met inachtneming van de coronarichtlijnen, activiteiten organiseren rond carnaval. De ‘sjariteitsgedachte’ wordt daarbij nog belangrijker ...

Lees meer

In memoriam Guill Wijnands

15 juli 2020

Foto Guill Wijnands

In memoriam Guill Wijnands Vol ongeloof hebben wij vandaag kennis genomen van het bericht dat onze chauffeur van de prinsenwagen Guill Wijnands gestorven is.

Lees meer

Tempeleers dragen ‘sjariteit’ uit tijdens coronacrisis: "Good gemöts"

7 april 2020

Goodgemots

Het devies van de Tempeleers (en voorheen de Momussósjeteit) luidt: ‘Plezeer & Sjariteit’. Daarom brengen de Tempeleers, onder de noemer ‘Good Gemöts’ een magazine uit voor de bewoners van Maastrichtse verzorgingshuizen.

Lees meer

In memoriam: Willy Massot

12 maart 2020

Willy Massot

Met pijn in ons hart moeten wij u vertellen dat onze collega-Tempeleer Willy Massot afgelopen donderdag is overleden.

Lees meer
Al het nieuws