Nieuws

Sirremoniemeisterstaaf na 77 jaor gereviseerd!

24 januari 2023 Sirremonie Meister Staaf

Al vanaf het begin in 1946 dragen we als Tempeleers hem al mee; de sirremoniemeisterstaaf.

Lees meer

Stadsprins Stefan I

23 januari 2023 Stefan I

De Tempeleers make bekind tot Stefan I, Stadsprins vaan Groet Mestreech 2023, Mestreech zal veur goon in de zwoer meh plezerege daog vaan Vastelaovend.

Lees meer

Allereerste ‘Jäöghoeglösteg paar vaan Groet Mestreech’

21 januari 2023 IMG 5996

Eerder werd al aangekondigd dat Zienen Hoegen Hoeglöstegheid voor het eerst in de Maastrichtse geschiedenis versterking krijgt van twee jonge prinselijke collega’s.

Lees meer

't Prinsebal - 't Ajdste en sjiekste gala vaan Mestreech!

20 januari 2023 Logo Prinsebal De Tempeleers Mestreech Wit

In het jubileumjaar van de Tempeleers gaat het prinsenbal op 4 februari terug naar het MECC. Het bal van toen in een nieuw jasje. Groots opgezet met een prachtige aankleding en een breed muziekprogramma. Zorg dat je erbij bent!

Lees meer

Evenementen Tempeleers terug van weggeweest én in nieuw jasje

17 januari 2023 Image

Na twee coronajaren zijn de evenementen van stadscarnavalsvereniging De Tempeleers op weg naar Vastelaovend 2023 terug van weggeweest. De Tempeleers pakken hun programma als vanouds op...

Lees meer

Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers brengt hommages in jubileumjaar

30 december 2022 20221229 Persbericht Foto Tempeleers Medailles 2023

Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers brengt in het jubileumjaar 2023 meerdere hommages aan belangrijke spelers binnen Maastricht en de Vastelaovend. Dat uit zich onder andere in de medailles voor komende Vastelaovend.

Lees meer

Tempeleers en CV de Kikkers brengen het allereerste ‘Jäöghoeglösteg paar vaan Groet Mestreech’

12 november 2022 Kikkers Tempeleers

In het jubileumjaar van de Tempeleers krijgt de ‘Stadsprins vaan Groet Mestreech’ versterking bij het aanjagen van de jeugdcarnaval. De stadscarnavalsvereniging komt namelijk haar belofte na om samen met één van de bestaande jeugdverenigingen voor...

Lees meer

Tempeleers vieren 100+77 jaar Vastelaovend

7 november 2022 Tempeleers Logo

Het jubileum staat centraal bij alle activiteiten van De Tempeleers dit vastelaovendsseizoen. De eerste activiteiten staan in november gepland en starten uiteraard bij het begin van ‘t Vijfde Sezoen op 11-11.

Lees meer

Gezocht: Zienen Hoege Zjubilei Hoeglöstegheid vaan Groet Mestreech

17 september 2022 Tempeleers Logo

In een tijd waarin de banen voor het oprapen lijken te liggen, plaatsen ook de Tempeleers een vacature. Echter niet zomaar eentje: de stadscarnavalsvereniging gaat weer op zoek naar De Groeten Oonbekinde.

Lees meer

Tempeleers luiden 77-jarig jubileum in met feestweekend voor het ‘Vastelaovend vierend volk’

28 juli 2022 Image

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november organiseert Stadsvastelaovendsvereineging de Tempeleers een uniek en eenmalig feestweekend om te vieren dat Maastricht al 7x11 jaar haar ‘oonvervalste Mestreechter Vastelaovend’ viert.

Lees meer