Vastelaovend 2022

Thoes-verseer-wedstrijd

Placeholdertvw

Thoes- en straotverseerwedstrijd
De Tempeleers organiseren weer een “Thoes- en straotverseerwedstrijd”. Versier je voorruit, voortuin of zelfs je straat of plein en maak kans op een van de prijzen en natuurlijk eeuwige roem.

Ga je samen met anderen versieren? Zorg er dan altijd voor dat je de corona-maatregelen in acht neemt!

Hoe kun je meedoen?
Maak foto’s van wat je versierd hebt en stuur de meest tot de verbeelding sprekende foto per e-mail naar verseerwedstrijd@tempeleers.nl. Vermeld daarbij je naam, adres, je telefoonnummer en de wijk waarin je woont.

Niet noodzakelijk om mee te doen, maar wel leuk: deel je foto’s op Facebook en Instagram en plaats daarbij de hashtag #veerzienvastelaovend.

Hoe werkt de wedstrijd?
De ingezonden foto’s worden in een fotoalbum geplaatst op www.tempeleers.nl, zodat iedereen elkaars ‘creaties’ kan bewonderen. Een deskundige jury zal op 24 februari 2022 de prijzen voor de beste “thoes”-verseerders en mooiste “straot” bekend maken. De winnaars worden van de uitslag op de hoogte gesteld.

Bijzonderheden:
Voor Maastrichtenaren en niet-Maastrichtenaren die buiten Maastricht wonen is er de categorie ‘Boeteland’. Voorwaarde voor deelname is dat er iets ‘Maastrichts’ (zoals een Maastrichtse vlag, de Mestreechter Geis of ’t Mooswief) in de versiering is opgenomen en zichtbaar is op de foto.

Vragen?
Stuur dan een e-mail naar verseerwedstrijd@tempeleers.nl ter attentie van Tempeleer Huub Stevens.

BEKIJK DE INZENDINGEN