Subpagina's

Thoes-verseer-wedstrijd

Placeholdertvw

In samenwerking met de SMV en de Keemeleers organiseren we een Thoes Verseerwedstrijd. Versier je voorruit, voortuin of misschien zelfs je straat en maak kans om in de top 22 terecht te komen.

Ga je samen met anderen versieren? Zorg er dan altijd voor dat je de corona-maatregelen in acht neemt!

Hoe kun je meedoen?

Maak foto’s van wat je versierd hebt en stuur de meest tot de verbeelding sprekende foto per e-mail naar info@tempeleers.nl. Vermeld daarbij je naam, adres, je telefoonnummer en de wijk waarin je woont. Insturen tot 9 februari!

Niet noodzakelijk om mee te doen, maar wel leuk: deel je foto’s op Facebook en Instagram en plaats daarbij de #veerzienvastelaovend.

Hoe werkt de wedstrijd?

De ingezonden foto’s worden per wijk in een fotoalbum geplaatst op www.tempeleers.nl, zodat iedereen elkaars ‘creaties’ kan bewonderen. Het lid van de SMV dat verantwoordelijk is voor de betreffende wijk kiest na een rondje door de wijk een winnaar uit het fotoalbum. De Keemeleers kiezen een winnaar voor groot Wyck en de Tempeleers voor het stadscentrum en de wijken die niet door een lid van de SMV zijn afgedekt. De Tempeleers delen tevens een aantal ‘wild cards’ uit om uiteindelijk tot een top 22 te komen.

De top 22 wordt vrijdag 12 februari 2021 op een nader te bepalen wijze gepubliceerd.

Uit de top 22 stelt een geheim commissie van de Tempeleers een top drie samen. In TV de Boonte Störm op Vastelaovendszoondag wordt de top 3 bekend gemaakt en de prijzen uitgedeeld.

 

Bijzonderheden:

-CV de Mallebergers, CV de Sjraveleirs en CV de Waterratte hebben hun eigen ‘verseerwedstrijd’. De winnaars van deze wedstrijd komen automatisch in de top 22 terecht. Het zou wel leuk zijn als we toch foto’s uit deze wijk mogen ontvangen voor de fotoalbums en een compleet beeld.

-Voor Maastrichtenaren die buiten Maastricht wonen is er de categorie ‘Boeteland’. Voorwaarde voor deelname is dat er iets ‘Maastrichts’ (zoals een Maastrichtse vlag, de Mestreechter Geis of ’t Mooswief) in de versiering is opgenomen en zichtbaar is op de foto.

 

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar info@tempeleers.nl ter attentie van Tempeleer Huub Stevens.

Alle inzendingen zijn te bekijken in onze fotoalbums.