Subpagina's

de Steunpilere-plaquèt

2021 De Tempeleers V2021, Steunpilere Schilderij T LOOK

de Steunpilere-plaquèt

De Steunpilere-plaquèt is de oudste financiële actie van de Tempeleers. Het thema wisselt jaarlijks en de plaquèt is daardoor voor velen een leuk verzamelitem. Famke Rousseau heeft het thema voor 2021: ’t Look uitgewerkt in een prachtig schilderij. Op een speelse wijze is ’t Look in de stadsomwalling in het schilderij verwerkt.

Kijk hier naar de onthulling van het thema en meer informatie.

De opbrengst van Steunpilere-plaquèt komt volledig ten gunste van de Mestreechter Vastelaovend.

 

de Plaquèt

De Plaquèt (9,5 x 8,5 cm.) is te koop voor € 66,66. Bestel ‘m via een e-mail naar info@tempeleers.nl. Vermeld hierbij je naam, volledige adresgegevens en telefoonnummer.
De eerste plaquèt wordt op 29 januari 2021 uitgereikt en de dagen daarna bij alle Steunpilere thuisbezorgd.

Leuk om te doen: maak een foto van jezelf met de plaquèt en deel ‘m op Facebook en Instagram en plaats daarbij de #veerzienvastelaovend.

het Schilderij

Het schilderij wordt geveild. Je kunt bieden vanaf € 222,22 door een e-mail te sturen naar administratie@tempeleers.nl. Vermeld hierbij je naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en het bod dat je wilt uitbrengen. Iedere vrijdag geven we een update van het hoogste bod. Je mag zo vaak bieden als je wilt.

Het start bod is € 222,22. De eerstvolgende update van het hoogste bod wordt verwacht op 22 januari 2021.

De veiling wordt gesloten op vrijdag 12 februari 2021. In TV de Boonte Störm op Vastelaovendszoondag wordt bekend gemaakt wie het hoogste bod heeft uitgebracht. Als je dat op prijs stelt komen we het schilderij zelfs die dag bij je brengen.

 

Alvast een grote merci voor je bijdrage aan de Mestreechter Vastelaovend!

 

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar info@tempeleers.nl ter attentie van Tempeleer Henri Janssen.