Sponsoren

Evenementen

Naast de openbare evenementen organiseren we verschillende evenementen die het hart vormen van ons sponsorprogramma om de Maastrichter vastelaovend te kunnen organiseren. En tevens om bij te dragen aan "Plezeer en Sjariteit".

In de voorbereiding op het 5e Seizoen 2016-2017 zijn we rondom het Preuvenemint al met het evenementenprogramma begonnen door het organiseren van een ‘evaluatie-borrel’ voor sponsoren.

Vanaf November gaat het 5e Seizoen echt van start en bieden we een programma waarmee we de Maastrichter vastelaovend denken te financieren. De volgende evenementen worden onder meer georganiseerd: de Rijaloet-lunch met MVV, het Gala Prinsebal, en de Soirée de la Chartité op Chateau Neercanne.

Kijk op onze pagina ‘evenementenkalender’ voor nadere informatie over deze evenementen. Kaarten kunt u rechtstreeks bestellen via ‘bestellen en aanmelden’.

Het mag duidelijk zijn dat u met uw deelname aan deze evenementen bijdraagt aan het financieel mogelijk maken van de Mestreechter Vastelaovend. Voordeel hierbij voor u is dat u dit steeds doet in een plezierige omgeving met mede-sponsoren. Stuk voor stuk zijn het evenementen waar u mensen zult leren kennen en waarover u graag napraat!

Graag helpen wij u met een keuze of bij vragen? Neem dan contact op met Guido Quaden (g.quaden@tempeleers.nl)