Sponsoren

de Steunpilere-plaquèt

2022 De Tempeleers DE STEUNPILEER, Schilderij DE MERRET

De Steunpilere-plaquèt is de oudste financiële actie van de Tempeleers. Het thema wisselt jaarlijks en de plaquèt is daardoor voor velen een leuk verzamelitem. Famke Rousseau heeft het thema voor 2022: ‘de Merret’ uitgewerkt in een prachtig schilderij.

De opbrengst van Steunpilere-plaquèt komt volledig ten gunste van de Mestreechter Vastelaovend.

de Plaquèt
De Plaquèt is te koop voor € 66,66. Bestel ‘m door een e-mail te sturen naar fike@tempeleers.nl. Vermeld hierbij je naam, volledige adresgegevens en telefoonnummer. De eerste plaquèt wordt op 19 februari 2022 uitgereikt en de dagen daarna bij alle Steunpilere thuisbezorgd.

Leuk om te doen: maak een foto van jezelf met de plaquèt en deel ‘m op Facebook en Instagram en plaats daarbij de #veerzienvastelaovend.

het Schilderij
Het schilderij wordt geveild. Je kunt bieden vanaf € 555,- door een e-mail te sturen naar fike@tempeleers.nl. Vermeld hierbij je naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en het bod dat je wilt uitbrengen. Iedere vrijdag geven we een update van het hoogste bod. Je mag zo vaak bieden als je wilt.

Het start bod is € 555,-. De eerstvolgende update van het hoogste bod wordt verwacht op 28 januari 2022.

De veiling wordt gesloten op woensdag 23 februari 2022. In de dagen daarna wordt bekend gemaakt wie het hoogste bod heeft uitgebracht. Als je dat op prijs stelt komen we het schilderij zaterdag 26 februari 2022 bij je brengen.

Alvast een grote merci voor je bijdrage aan de Mestreechter Vastelaovend!

Vragen?
Stuur dan een e-mail naar fike@tempeleers.nl ter attentie van Tempeleer Henri Janssen.