Nieuws

REVUE AON DE MAOS AFGELAST

13 januari 2022 24.02.2022 Logo Revue Aon De Maos2 22330Ba3

‘Mestreech, boe is de sjoenen tied nao touw’, de eerste editie van Revue aon de Maos gaat niet door. De organiserende stichting heeft besloten de vastelaovesrevue te annuleren vanwege de corona maatregelen.

Revua aon de Maos, een samenwerking tussen de stichting Revue aon de Maos, de carnavalsverenigingen De Tempeleers en De Keemeleers en Theater aan het Vrijthof waren van plan op woensdag en donderdag voor Vastelaovend 2022 een nieuwe carnavalsrevue op de bühne te brengen.
Helaas gooit corona roet in het eten. Voorzitter Jean Boelen van het stichtingsbestuur: “Met pijn in het hart hebben wij dit moeten beslissen. Door de geldende coronamaatregelen was de voorbereiding op de revue al lastig. Daarnaast kunnen wij mogelijks niet alle bezoekers ontvangen in het theater. Dat is niet alleen jammer voor onze bezoekers, maar dat zal ook een te groot financieel risico zijn voor ons als organisatie.”

De eerste editie van Revue aon de Maos, dat de Mestreechter Brandslang als hoofdsponsor kent, vindt nu plaats op 6 en 7 februari 2023. Jean Boelen: “Hopelijk kunnen wij Maastricht dan wel twee avonden vol vastelaovesamusemint brengen. Wij zijn klaar ervoor, maar voor nu moeten wij begrip hebben voor de maatregelen. Gezondheid boven alles.”

Bezoekers die een kaartje hebben gekocht krijgen een bericht van Theater aan het Vrijthof, de kaarten worden in principe omgezet naar de nieuwe datums in 2023.

Terug naar overzicht