Nieuws

Nieuwe Tempeleer: Remco Frederix

16 oktober 2023 Remco 6

Mijn naam is Remco Frederix, 47 jaren jong en bijna 2 maal 11 jaar gelukkig getrouwd met Edith. Samen zijn wij de trotse ouders van Meike en Jeu.

Bij ons thuis ben ik de enige die nooit als Prins of Prinses de carnaval heeft mogen voorgaan, maar wel de eerste die nu bevraagd is om toe te treden tot de Mestreechter Vastelaovendsvereineging De Tempeleers.

In het dagelijks leven werk ik als manager bij de afdeling Klinische Genetica van het ziekenhuis in Maastricht. Buiten voetbal, als supporter van MVV, maar ook als trainer bij RKHSV, besteden we veel tijd aan het genieten van het Bourgondische leven in Maastricht en omstreken. Daar neemt carnaval ook een groot deel van in. Carnaval vieren wij altijd samen met kinderen en vrienden en daar komen dit jaar de Tempeleers bij!

Na een aantal jaren als vrijwilligers bij de commissie buitengebeuren werd ik gevraagd om onderdeel te worden van deze mooie club. Ik ben dan ook vereerd om op deze manier mijn bijdrage te kunnen leveren aan de mooie tradities van onze stad en onze carnaval.

Terug naar overzicht