Nieuws

In memoriam Guill Wijnands

15 juli 2020 Foto Guill Wijnands

In memoriam Guill Wijnands

Vol ongeloof hebben wij vandaag kennis genomen van het bericht dat onze chauffeur van de prinsenwagen Guill Wijnands gestorven is.
Wij wisten dat Guill dit gevecht tegen A.L.S. zou verliezen, maar dat hij zo snel het aardse leven al heeft moeten verlaten, is nauwelijks te bevatten.

Wij hebben Guill leren kennen in het carnavalsseizoen 2014 – 2015 toen hij de Tempeleers als chauffeur van het busje vier weken lang naar alle uithoeken van Maastricht heeft gebracht. Het jaar erop stapte Guill over van het busje naar de prinsenwagen en heeft achtereenvolgens de Stadsprinsen Jerome I, Rolam I, Armand I en Luc II als chauffeur vaan de prinsenwagen door Maastricht gereden.
Niet alleen de genoemde Stadsprinsen, maar ook de "Oppers vaan deens" en de Adjudanten wisten dat bij Guill in de auto het motto “horen, zien en zwijgen” heilig was.

Met diep respect zullen wij ons Guill blijven herinneren en zijn wij hem veel dank verschuldigd. Immers vier weken lang raakte Guill geen drupper alcohol aan als hij moest rijden.

Guill, de tijd die we van jou hebben mogen genieten was veel te kort.

Bedankt voor alles wat jij voor de Tempeleers betekend hebt.

Wij wensen Käthy en de rest van de familie alle sterkte toe om dit overlijden van Guill een plaats te geven.

Terug naar overzicht