Nieuws

7x11 jaar Stadsvastelaovendsvereineging De Tempeleers

30 juni 2022 Image

Beste 'vastelaovendsvrun',

Als echte liefhebber van de Maastrichtse carnaval weet u als geen ander dat elk carnavalsseizoen uniek is.
De ene keer sneeuwt het en dienen wij drie lagen kleding dragen om de kou te kunnen trotseren, de andere keer staat er zo'n harde wind dat de optocht lopers bijna van de Sint Servaasbrug waaien of schijnt het zonnetje zo fel dat ieders schmink ervan uitloopt.
De ene keer hebben wij een wat rustigere Stadsprins die ons voorgaat en de andere keer eentje die bijna uit zijn vel springt.
Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en is hoe dan ook uniek!

Toch wordt het komend seizoen extra bijzonder, want dan vieren wij dat we als 'Stadsvastelaovendsvereineging' al 7x11 jaar het organiserend kader mogen vormen dat, samen met het 'vastelaovendvierend volk', kleur en invulling geeft aan het vermakelijk spel van de Maastrichtse carnaval. 

77 jaar ‘plezeer en sjariteit’ is natuurlijk iets dat wij niet zomaar voorbij laten gaan, dat willen wij graag samen met jullie groots vieren! 

Tussen 11 en 21 november aanstaande zullen tal van feestelijke activiteiten worden georganiseerd waarin wij niet alleen stilstaan bij het 77-jarig jubileum van de Tempeleers, maar ook het 100-jarig bestaan van de Momus sosjeteit, van waaruit de Tempeleers in 1945 ontstaan zijn. Meer info hierover volgt spoedig, maar graag grijpen wij dit moment vast aan om u al te attenderen op deze bijzondere periode.

Bij een jubileumjaar hoort natuurlijk ook een bijpassend logo dat wij in al onze communicatie zullen toepassen.
Omdat u een belangrijke rol speelt in de Maastrichtse carnaval, vinden wij het leuk om dit nieuwe logo alvast aan u kenbaar te maken.

Noteer bovengenoemde periode alvast in uw agenda, want het beloven een een aantal fantastische evenementen te worden met voor elk wat wils!
Terug naar overzicht