Bestellen & aanmelden

Mestreechs Vastelaovendspakket <UITVERKOCHT>

Does

’t Mestreechs Vastelaovendspakket is uitverkocht!

De 1.111 beschikbare pakketten zijn allemaal verkocht. Onzettend sjiek, maar wat nog sjieker is … is dat we dankzij de goede verkoop en met medewerking van het Elisabeth Strouvenfonds, maarliefst 222 pakketten kunnen doneren aan Stichting Quiet (www.quiet.nl). Heel veel dank voor al jullie bestellingen; we gaan er samen met de SMV en de Keemeleers voor zorgen dat je pakket op de zaterdag 13 februari netjes bij je wordt thuisbezorgd.

 

 

In samenwerking met de SMV en de Keemeleers hebben we een leuk ‘Mestreechs Vastelaovendspakket’ samengesteld. In het pakket zit iets om te eten, te verzamelen, te versieren en te doen … laat je verrassen! Het pakket kost € 22,- en kan gekocht worden op www.tempeleers.nl en bij de deelnemende leden van de SMV en de Keemeleers. Kijk hier onder voor een overzicht.

Door de aankoop van een pakket steun je ook de SMV/de Keemeleers en maak je het samen met het Elisabeth Strouven Fonds mogelijk dat we 222 pakketten gratis uitdelen aan gezinnen die het financieel minder hebben.

Bestellen kan tot 9 februari 2021, maar op = op … dus wees er snel bij!

Het pakket wordt op de zaterdag voor de Vastelaovend (13 februari 2021) thuisbezorgd.
Bezorgen in Maastricht is gratis. Buiten Maastricht zijn de verzendkosten €6,95.

Je kunt het pakket bestellen door een e-mail met je naam, volledige adresgegevens en telefoonnummer te sturen naar: info@tempeleers.nl of naar een van de onderstaande verenigingen:

Vragen?
Stuur dan een e-mail naar info@tempeleers.nl ter attentie van Tempeleer Bermon Pooters.