Bestellen & aanmelden

Leve in de Mommezij!

Image

Zoals de titel al aangeeft, symboliseert deze avond het ‘Leve in de Mommezij’, de periode waarin ‘Zienen Hoegen Hoeglöstegheid’ regeert over onze stad. Niet voor niks is de dresscode voor dit feest dan ook ‘verkleed’ of op zijn minst ‘rood-geel-groen’.
De persoon of groep met de mooiste en/of origineelste kleding zal die avond ook nog eens worden benoemd tot Mommezijnar(ren) van ’t jubileum feestweekend.

Het ‘Vastelaovendsgeveul’ wordt nog eens extra versterkt doordat diverse ‘Momuskannoneers’ (in het verleden uitgeroepen vastelaovendsvierders van het jaar) rondlopen met hun typerende en herkenbare carnavalsact. Bovendien vormen zij de jury voor de benoeming van de Mommezijnar(ren).

Vanaf 17.11 uur zijn bezoekers welkom in de foyer van de Muziekgieterij (Boschstraat 5, 6211 AS Maastricht) waar zij worden getrakteerd op de prachtige klanken van een Maastrichts ‘zate hermenieke’. De grote zaal gaat open om 19.11 uur en biedt podium aan een aantal populaire artiesten: DJ Marvin, Shakin’ DJ’s, Erwin, Frans Theunisz en John Tana.

Koop hier uw kaarten voor Leve in de Mommezij!

Het aantal beschikbare kaarten is 1000 stuks en kosten €18.50 per stuk.
Het evenement wordt georganiseerd onder voorbehoud van de dan geldende corona veiligheidsmaatregelen.


VRAGEN?
Stuur een email naar: info@tempeleers.nl.