Nuits

Zeuten Inval matinée veur seniore veur 11 euro!

19 november 2019

Op vriedagmiddag 31 jannewarie 2020 is weer eus matinée-veurstèlling vaan Kaffee "De Zeuten Inval" veur de seniore in eus stad.
In onderstaonde breef kint geer zien wie g'r uuch kint aonmelle veur dit stökske oonvervals Vastelaovendsplezeer.

 

Geachte mevrouw/mijnheer,

Langs deze weg hebben wij het genoegen u namens de Tempeleers en Ziene Hoege Hoeglöstigheid uit te nodigen voor de zitting van “ Kaffee de Zeuten Inval ” in De Platte Zaol.

Op vrijdagmiddag 31 januari 2020 opent Kaffee de Zeuten Inval om 12.00 uur voor de 18de keer haar deuren.

Het thema is: Gein Songfestival”…..”mèr ‘t Zjengenfestival” in Kaffee de Zeuten Inval!!!

Liza en haar team verheugen zich al op uw komst!  Dit jaar hebben we weer een keur van artiesten kunnen contracteren, zoals Angelina, Ludy van Dijk, Geralt van GemertFrans Theunisz, en Ziesjoem. En natuurlijk zijn de “Zjengen” en de “Chengen” ook aanwezig, om de Mestreechter Geis, samen met u tot leven te laten komen!

De zitting in de Platte Zaol begint om 13.00 u. en duurt tot ± 16.45u.

In het begin van de zitting krijgt u een heerlijke wafel aangeboden. Gelukkig hebben wij dit jaar een sponsor gevonden voor de vrijdagmiddag zitting.
De kaarten voor de vrijdagmiddag kosten dit jaar dankzij een bijdrage van de gemeente Maastricht 11 euro p.p..

Kaarten kunt u bestellen op de volgende wijze:

  • Via het aanmeldingsformulier per brief of via de mail. Wij zorgen er dan voor, dat ze, na het ontvangen van het geld op onze bankrekening, thuis worden bezorgd.
  • Via tempeleers.nl digitaal bestellen, maar dan zijn de kaarten 1 euro duurder ivm administratiekosten, dus 12 euro pp. U moet dan wel beschikken over een printer om de kaart te kunnen afdrukken.

Dus: Bestel uw toegangskaarten door gebruik te maken van het ingesloten aanmeldingsformulier of stuur ’n mail naar hdejong50@home.nl of naar a.luijten@tempeleers.nl

Zodra uw inschrijving verwerkt is en u het geld (11 euro pp) hebt overgemaakt, sturen wij uw toegangskaart(en) naar het opgegeven adres.

Vermeld bij de betaling dus het goede adres ! De verkoop van deze kaarten start op vanaf vandaag! Dus wacht niet te lang met bestellen, want vol is vol! Wij wensen u alvast een fijne decembertijd!

Met vriendelijke groet,
mede namens het team van “De Zeuten Inval”,
Marion de Bont en Tempeleer Henk de Jong.

Trök naor 't euverziech