Nuits

Geine Vastelaovend, meh wel e spengske!

11 november 2020 2021Spengske (1)

Nuits vaan De Trekkers:

Ondanks het feit dat er geen carnavalsfeest is in 2021 willen wij als Trekkers een traditie van bijna 50 jaar niet verbreken. Deze week hebben wij via TV Maastricht het nieuwe spengske voor 2021 gepresenteerd. Een spengske dat voornamelijk in het teken zal staan voor hoop op beter tijden en een Carnavalsfeest in huiselijke kring. De opbrengst gaat zoals gewoonlijk niet naar de Tempeleers, als sponsoring voor de Vastelaovend, maar naar de Sjariteit, ofwel alle SMV Carnavalsverenigingen van Maastricht.

Omdat wij als Trekkers dit seizoen de straat niet op kunnen om het spengske aan de man te brengen, hebben we voor een andere opzet gekozen. De verkoop gaat plaatsvinden via een aantal winkels in Maastricht en online.

Voor de aankoop in een van de onderstaande winkels vragen wij om contant en gepast af te rekenen! Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om een van de winkels te bezoeken is er natuurlijk de mogelijkheid om te bestellen door een mailtje te sturen naar spengske@detrekkers.nl met vermelding van de NAW gegevens, kleur (goud of zilver) en het aantal.

De kosten zijn net als afgelopen jaren € 3,00 per stuk (excl. verzendkosten buiten Maastricht).

Verkooppunten Maastricht (check online voor openingstijden):
*Funny Deco - Clavecymbelstraat 12
*Brasserie Monte Nova - Luikerweg 78
*'t Rommedoeke - Brusselsepoort 37
*'t Rommedoeke - Wyckerbrugstraat 43
*'t Rommedoeke - De Leim 8
*Dionie’s Toy Palace - Mariastraat 3a
*D’Deux - Platielstraat 16
*Fietsspecialist Aon de Stasie - Stationsplein 26
*Prima - Baron van Hövelstraat 69

Mie informatie: http://detrekkers.nl/

Trök nao 't euverziech